Це цікаво: Путін здивував заявою про новий амбітний проєкт
Категорія
Світ
Дата публікації

Це цікаво: Путін здивував заявою про новий амбітний проєкт

Це цікаво: Путін здивував заявою про новий амбітний проєкт
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін попередньо підтримав ідею про будівництво у країні власної "великої стіни". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські медіа.

Очільник Кремля у середу, 22 січня, зустрівся з громадою Липецької області. Один з місцевих науковців запропонував під час бесіди побудувати стіну по типу Великої Китайської.

За словами Путіна, він доручить профільним відомствам вивчити ідею, її перспективи та шляхи фінансування.

"Подивимося, що там можна буде зробити... Це цікаво", - зазначив він.

На думку ініціатора Олександра Бєссуднова, новий пам'ятник архітектури можна створити уздовж Бєлгородської засічної смуги. Вона у XVII сторіччі мала оборонну функцію.

"Існує маленька нерівність, бо у Сі Цзіньпіна є Велика стіна, а в нас немає", - вважає керівник регіональної наукової організації.

Він пояснив, що такий проєкт може перетворитись на популярний туристичний маршрут, який об'єднає чотири регіони.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Володимир Путін вніс у Державну думу РФ свій законопроєкт правок у конституцію. Зокрема, він пропонує не дозволяти обіймати президентську посаду понад два рази за все життя, а також заборонити балотуватися особам, які мали іноземне громадянство чи довідку на проживання за кордоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?