Це вам не шоу: штаб Порошенко розкритикував Зеленського після здачі аналізів
Категорія
Політика
Дата публікації

Це вам не шоу: штаб Порошенко розкритикував Зеленського після здачі аналізів

Це вам не шоу: штаб Порошенко розкритикував Зеленського після здачі аналізів
Джерело:  online.ua

В штабі чинного президента України Петра Порошенко стверджують, що шоумен Володимир Зеленський не виконав обіцянку і не здав аналізи належно, хоча сам ініціював їх. З даною заявою виступив речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв, передає ONLINE.UA

"Відлити трохи крові на сувеніри своїм прихильникам – це не означає серйозно здати аналізи на алкогольну та наркотичну залежність, як це передбачено медичними протоколами", – сказав Медведєв.

 За його словами, власник лабораторії "Євролаб", яку обрав Зеленський, "є політично заангажованою зіркою каналів Медведчука" і "не приховував політичних симпатій до Володимира Зеленського".

"Тому немає жодних підстав вважати, що в лабораторії Пальчевскього зможуть об’єктивно розглянути результати Володимира Зеленського. Сьогодні з'ясувалося більше: виявляється, що лікар, який безпосередньо брав аналізи, так само пов'язаний із Зеленським, бо знімався в серіалі "Свати", – сказав Медведєв.

На його думку, Зеленський не виконав свої обіцянки і не здав аналізи так, як це потрібно зробити.

"Я уповноважений заявити, що штаб Петра Порошенка ще раз рекомендує Володимиру Зеленському зрозуміти: передвиборча компанія – це не шоу, це не зйомки кіно, це серйозний момент вибору країни", – додав речник штабу Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня чинний український глава та кандидат у президенти України  Петро Порошенко здав аналіз крові на вміст алкогольних та наркотичних речовин у НСК "Олімпійському".  Зазначається, що жодної психоактивної речовини у крові політика знайдено не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?