"Це вам не цукерка": у Порошенка знову звернулися до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це вам не цукерка": у Порошенка знову звернулися до Зеленського

"Це вам не цукерка": у Порошенка знову звернулися до Зеленського
Джерело:  online.ua

Офіційна екс-представниця президента у Верховній Раді і член фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко заявила, що має сім порад для новообраного президента Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA.

"Бачачи, яка наразі низька співпраця між новообраним президентом з парламентом, якого також обирав український народ, та, зважаючи на недосвідченість Зеленського, хочу дати йому сім порад", - скзала політикиня.

Перша порада.  Повчитися у Порошенка терпінню.

 "Намагатися переконувати депутатів, навіть тоді, коли вас спочатку не підтримують. Це демократія. І парламент, як колективний орган, у нас головний у цій країні", - сказала представник президента у Раді.

Друга порада. Пропонувати парламенту такі проекти законів, за які голосуватиме навіть опозиція.

Третя порада. Бути принциповим і не слухати олігархів.

"Бо через це ви можете програти вибори, як це вийшло в ситуації з президентом Порошенком і отримати ворожі телеканали. Бо ми знаємо, що 70% телеканалів займалися тільки тим, що критикували президента Порошенка", - сказала Луценко.

Четверта порада.  Чути своїх опонентів, опозицію і дослухатися до конструктивних пропозицій.

П'ята порада. Співпрацювати з міжнародною коаліцією.

"Щоб заручитися їхньою підтримкою необхідно мати чітку, однозначну позицію, рішуче продовжувати реформи в Україні і непохитно захищати права своїх громадян, як гарант Конституції", - додала вона.

Шоста порада.  Побороти російську паспортизацію Донбасу і вивчити українську мову.

"Шановний новообраний президент, пане Зеленський, вивчить українську мову... Освойте цю м'яку зброю. Вона допоможе вам захистити Україну і знайти спільну мову у парламенті", - сказала нардеп.

Сьома порада.  Пам'ятати, що булава - не цукерка, а відповідальність.

"Під час інавгурації ви отримаєте таку довгоочікувану булаву. Булава - це не цукерка. Булава, то ваша велика відповідальність", - підсумувала Луценко.

Як повідомляв ONLINE.UА, Ірина Луценко запевняє, що Володимир Зеленський все ще може розпустити парламент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?