Це ваші проблеми: у Путіна цинічно відповіли на звинувачення Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Це ваші проблеми: у Путіна цинічно відповіли на звинувачення Зеленського

Це ваші проблеми: у Путіна цинічно відповіли на звинувачення Зеленського
Джерело:  online.ua

Влада РФ, зокрема, Федеральна служба безпеки Росії, стверджує, що військові кораблі, затримані в листопаді минулого року в Керченській протоці, були передані Україні в нормальному стані і зі справною сантехнікою. Це зазначається у відео Центру громадських зв'язків ФСБ, повідомляє ONLINE.UA.

"Якщо за час переходу від берегів Криму до Очакова українська сторона зуміла "угробити" судна і довести сантехніку до неналежного стану, то це проблема самої української сторони", - сказано у відео.

 Як відомо, 18 листопада пресцентр Командування Військово-Морських Сил України повідомив, що затримані в Керченській протоці в листопаді 2018 року катери "Нікополь", "Бердянськ" та буксир "Яни Капу" прямують додому. Після цього командувач Військово-морськими силами Ігор Воронченко розповів, що українські судна повертаються в Україну на буксирі, бо росіяни їх фактично "угробили".

Як повідомляв ONLINE.UA, глава держави Володимир Зеленський після огляду повернених РФ катерів "Бердянськ" і "Нікополь" та буксира "Яни Капу" в Очакові заявив, що на них не вистачає частини озброєння і обладнання, а також пообіцяв, що Україна вимагатиме від Росії повернути "все що там є".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?