Це все пояснює: чому Трамп заборонив послу США свідчити про Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Це все пояснює: чому Трамп заборонив послу США свідчити про Україну

Це все пояснює: чому Трамп заборонив послу США свідчити про Україну
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп зізнався, що заборонив послу в ЄС Гордону Сондленду свідчити в Палаті представників про контакти з українським керівництвом у рамках розслідування імпічменту. Про це він написав у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Я із задоволенням хотів би, щоб посол Сондленд – дійсно добра людина та великий американець – свідчив, але, на жаль, він свідчив би перед повністю скомпрометованим інсценованим судом, який позбавив республіканців прав та не оприлюднює для громадськості правдивих фактів", - заявив Трамп.

Очільник Білого дому зазначив, що Сондленд вважав його наміри "кришталево чистими, без жодних quid pro quo’s (послуг за послугу – ред.)". "Це пояснює все!" - підкреслив Трамп.

 "Ми вважаємо, що це втручання є перешкодою для розслідування імпічменту", - заявили конгресмени.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  на Трампа готує скаргу ще один співробітник американської розвідки. Він готовий виступити перед Конгресом і подати офіційний рапорт, щоб довести, що Трамп пропонував Україні провести розслідування щодо кандидата на пост президента США Джозефа Байдена і його сина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?