"Це вже занадто": фанати безжалісно розкритикували нову пікантну світлину Насті Каменських
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Це вже занадто": фанати безжалісно розкритикували нову пікантну світлину Насті Каменських

"Це вже занадто": фанати безжалісно розкритикували нову пікантну світлину Насті Каменських
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських не втомлюється дивувати своїх фанатів яскравими світлинами. Однак цього разу нове фото красуні спровокувало шквал критики, адже здалося шанувальникам занадто відвертим. Знімок з'явився на офіційній сторінці зірки в Instagram, передає ONLINE.UA.

На фото повністю оголена Каменських сидить на ліжку спиною до камери. Сама Каменських написала, що "зловив її зранку її хлопчик", найімовірніше, зазначаючи, що знімок зробив чоловік зірки Потап.

Багато прихильників буквально накинулися на співачку з критикою. Вони зазначили, що такі знімки для "домашнього архіву заміжньої жінки", її сторінка "це ж не порножурнал" і на неї підписані діти. Деякі зазначили, що в білизні знімок був би кращим, а так він виглядає "дешево".

"Це вже занадто; я думала, що у вас кохання, але тепер це виглядає як піар; гарна фігура, але навіщо її всім показувати; Настя, нікого не слухай, ти ідеальна; коли Каменських уже заспокоїться?; це просто провокація", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  23 травня відгриміло розкішне весілля співачки Насті Каменських та репера Потапа.  За словами друга молодят, відомого артиста Андрія Данилка, тільки банкет обійшовся парі у близько 3 мільйони гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?