Це загроза: Путін зважився на обурливу провокацію на "нормандському саміті"
Категорія
Політика
Дата публікації

Це загроза: Путін зважився на обурливу провокацію на "нормандському саміті"

Це загроза: Путін зважився на обурливу провокацію на "нормандському саміті"
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін порушив домовленості на "Нормандському саміті", провівши на зустріч озброєну охорону. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на німецьке видання Bild.

На думку журналістів, лідер держави-агресора з надмірною увагою ставиться до власної безпеки.

"А потім Путін з’явився у кімнаті переговорів з кремезним і озброєним охоронцем. Він акредитував його як члена делегації на зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном, канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом України Володимиром Зеленським!" - інформує видання.

Ця витівка неприпустима, адже учасниками переговорів можуть бути лише держслужбовці та дипломати.

"Це обурливо, Путін зараз бере все, що заманеться. Ось що відбувається, якщо дозволяти, щоб йому все сходило з рук", - цитує Bild екскерівника німецької розвідки.

Колишній силовик назвав рішення Путіна "відвертою провокацією та загрозою". У разі подібних дій з боку кожного лідера, у кімнаті переговорів утворяться "маленькі армії".

Нагадаємо, "нормандський саміт" відбувся 9 грудня у Єлісейському палаці.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий політичний експерт стверджує, що у Кремлі не знають, як підкорити Офіс президента України. Російський план про "забруднення" українського президента Володимира Зеленського, у якому значну роль відігравав серіал "Слуга народу, також провалився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?