Це жах!: Зеленського обурив незвичний подарунок від шанувальниці
Категорія
Україна
Дата публікації

Це жах!: Зеленського обурив незвичний подарунок від шанувальниці

Це жах!: Зеленського обурив незвичний подарунок від шанувальниці
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський категорично відмовився прийняти в подарунок свій гіпсовий бюст, заявивши,що вважає подібні презенти - жахом, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що презентувати главі держави його бюст з відбитком червоної помади від поцілунку авторки-шанувальниці спробувала знімальна група телеканалу "1+1" в ході візиту президента до Черкас.

"Де ви це взяли? Це жах. Я це побачив в Інтернеті. Не треба мені це передавати. Навіщо мені? Мені не потрібно", - сказав він.

Окрім того, український лідер закликав більше такого не робити.

Нагадаємо, минулого тижня в Україні надійшли в продаж гіпсові погруддя Володимира Зеленського. Скульптура важить 2,5 кілограма, а її висота - 23 сантиметри. Вартість гіпсової статуї 2 тисячі гривень. Бюст глави держави можна купити в трьох кольорах - мармур, слонова кістка глянець, слонова кістка матовий.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко заявив, що в Україні для посилення позицій держави в інформаційній боротьбі буде створено всесвітній російськомовний канал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?