Це змова: Зеленський виступив з несподіваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Це змова: Зеленський виступив з несподіваною заявою

Це змова: Зеленський виступив з несподіваною заявою

Голова держави Володимир Зеленський розповів депутатам "Слуги народу", що йому точно відомо, що запис розмов очільника уряду Олексія Гончарука монтували на комп‘ютерах журналістів телеканалу "1+1". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

В ході засідання фракції 6 лютого колишній гендиректор "1+1 Олександр Ткаченко звернувся до українського лідера з претензією через обшуки в будівлі холдингу. Його підтримав депутат і ведучий "1+1" Олександр Дубінський. Вони обурювалися, що журналістів не можна обшукувати.

На такі закиди президент відповів, що має точну інформацію, що до монтування записів, які були оприлюднені, причетні журналісти каналу. Зеленський підкреслив, що запис монтували прямо на робочих комп‘ютерах. На це Дубінський відповів, що українцям байдуже, хто записував, а важливо, що думає прем‘єр-міністр, і що це робота журналістів публікувати такі дані. Зеленський йому заперечив.

"Зеленський сказав, що журналісти мали самі звернутися до СБУ й допомагати слідву з‘ясувати, хто веде записи в режимних об‘єктах. Президент натякав, що між працівниками УДО та журналістами була змова", - сказано в повідомленні.

Очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що СБУ зробила 25 виїмок в Управлінні держохорони, міністерствах, багато людей пройшли поліграф, слідчий процес триває.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, підрозділи оперативників СБУ ввечері у середу, 5 лютого, почали обшуки в київському офісі телеканалу "1+1". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?