Цемах, якого звільнив Зеленський, оголошений у розшук - подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Цемах, якого звільнив Зеленський, оголошений у розшук - подробиці

Цемах, якого звільнив Зеленський, оголошений у розшук - подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовика "ДНР" Володимира Цемаха, який пов'язаний з трагедією "Боїнга" рейсу MH17, оголосили в розшук в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

За офіційними даними, розшукову базу доповнили ім'ям терориста у вівторок, 3 грудня.

Відомо, що приводом для розшуку злочинця стало звинувачення за ст. 258 ч. 3, ст. 3-258 ч.1 УКУ - про створення терористичного угрупування. Запобіжний захід стосовно розшукуваного не застосовували.

Нагадаємо, Володимир Цемах - один з найважливіших фігурантів у справі MH17. Силовики СБУ вивезли його з окупованої території як важливого свідка. Бойовик повернувся "додому" після того, як президент Володимир Зеленський звільнив його за домовленостями з Кремлем про обмін бранцями.

Український лідер стерджував. Що міжнародне слідство встигло попрацювати з арештованим.

Як повідомляв ONLINE.UA, правоохоронні органи Нідерландів звернулися до російської сторони із закликом надати доступ до Цемаха, щоб допитати його. Пізніше Кремль прямо звинуватили у тому, що той дозволив терористу та важливому свідку втекти на окуповані території України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?