Ціла військова частина солдат РФ відмовилась воювати в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Ціла військова частина солдат РФ відмовилась воювати в Україні

Ціла військова частина солдат РФ відмовилась воювати в Україні
Джерело:  online.ua

27 квітня працівники Служби безпеки України опублікували новий аудіозапис перехопленої розмови солдат РФ, у якій один із окупантів зізнається, що дедалі більше військових РФ починають бунтувати і відмовляються їхати на війну до України.

Джерело: Фейсбук-сторінка СБУ

Ціла військова частина окупантів не захотіла воювати в Україні

Варто звернути увагу на те, що особливо це стосується тих російських військових, яких відправили на перегрупування після того, як їхні підрозділи зазнали нищівної поразки від Збройних Сил України.

Нас 22-го вивели, і наша частина не захотіла назада повертататися, зрозумів? Типу відмовники, зрозумів? – заявляє підчас розмови окупант.

Він також додав, що після доукомплектації в Росії повертатися на війну до України відмовилася ціла військова частина.

"У нас (в полку – ред.) було 60 танків, залишилось 10, роз*бали нас... Половина - в полоні, половина 200-і та 300-і. Коли виводитимуть – також не зрозуміло... Говорили 24-го – ніх*я, уже сказали 26-го – така ж х*йня, і остання дата, скоріш за все, – це 6 травня, - стверджує солдат РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?