Цього ми добивалися: Порошенко прокоментував справу Насірова, оприлюднено відео
Категорія
Події
Дата публікації

Цього ми добивалися: Порошенко прокоментував справу Насірова, оприлюднено відео

Цього ми добивалися: Порошенко прокоментував справу Насірова, оприлюднено відео
Джерело:  online.ua

В Україністворена незалежна антикорупційна інфраструктура, яка діє, не погоджуючи своїдії з головою держави.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це 6 березня заявив президентУкраїни Петро Порошенко,  коментуючи справу глави Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Президент зазначивефективність проведення реформ в Україні, зокрема, у боротьбі з корупцією.

Від нагадав, що минулого тижня була вручена підозра одному з високопосадовців -голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Читайте також: Прокурор відкрив таємницю Насірова: зроблена резонансна заява

"Ядумаю, що це є дуже яскравим прикладом: перше – що в Україні створена ефективнаантикорупційна інфраструктура, друге – яскравим доказом того, що цяантикорупційна інфраструктура абсолютно незалежна", - підкреслив Порошенко.

"На сьогоднішній день оголошення підозри одному із керівників точно робиться без інформування президента. Я думаю, що це саме те, чого ми добивались створюючи незалежну інфраструктуру", - наголосив глава держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Романа Насірова підозрюють в пособництві нардепу-втікачу Олександрові Онищенку і нанесенні Україні збитків на суму близько 2 млрд грн.

Тепер Солом'янський райсуд Києва повинен обрати запобіжний захід затриманому Насірову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?