ЦВК другий день не може порахувати маленький округ людини Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

ЦВК другий день не може порахувати маленький округ людини Путіна

ЦВК другий день не може порахувати маленький округ людини Путіна
Джерело:  online.ua

Центральна виборча комісія всього на 83,33% опрацювала протоколи на 105 виборчому окрузі, де балотується брат одного із лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука – Сергій Медведчук, передає ONLINE.UA з посиланням на дані ЦВК.

Що цікаво, округ в Луганській області складається всього з 6 дільниць, не дивлячись на це, ЦВК наразі опрацювала 83,33% протоколів.

 Варто зазначити, що брат Медведчука займає другу позицію, його випереджає представниця "Опозиційного блоку" Вікторія Гриб. Між Гриб і Медведчуком різниця всього у 6,14% або ж у 232 голоси.

За представницю "Опоблоку" проголосували 1470 громадян на Луганщині, а за Медведчука з "Опозиційної платформи – За життя" - 1238 осіб.

В ЦВК кажуть, що брат Медведчука - президент ТОВ "Керамбуд", а Гриб - керівниця напряму зі сталого розвитку ТОВ "ДТЕК ЕНЕРГО".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше очільниця делегації Парламентської асамблеї НАТО зі спостереження Мадлен Мун на прес-конференції у Києві заявила, що позачергові парламентські вибори в Україні у НАТО не можуть назвати досконалими. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?