Ця показуха не вразила: Гончарук жорстко пройшовся по українських чиновниках
Категорія
Україна
Дата публікації

Ця показуха не вразила: Гончарук жорстко пройшовся по українських чиновниках

Ця показуха не вразила: Гончарук жорстко пройшовся по українських чиновниках
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук сумнівається у ефективності боротьби з контрабандою митною службою в Чернівецькій області. Про це він розповів у своєму відеоблозі, повідомляє ONLINE.UA.

"Звичайно, вони добре підготувались до нашого візиту. Все чистенько, немає черг, задоволені водії, майже працюючий сканер і так далі. Звичайно, ця показуха нас не вразила. Ми розуміємо, що контрабанда не припиняється. Всі ті звіти з конфіскацією сотень пар тапочок і десятків пляшок шампанського в якості демонстрації шаленої боротьби з контрабандою, звичайно, нас не вразили. Ми максимально швидко зробили все, щоб керівництво митниці в областях змінилось", - зазначив він.

За словами Гончарука, приміщення ДМС у Чернівцях орендується у особи, яку пов’язують із контрабандою. Він доручив знайти нову будівлю. Також чиновник звернувся до генерального прокурора Руслана Рябошапки із проханням замінити очільника обласної прокуратури.

"Не може при порядному прокуророві протягом двох років тривати система контрабанда", – сказав прем’єр.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дмитро Разумков на початку жовтня  розкритикував народних депутатів за систематичні порушення правил поведінки  у сесійній залі. Йдеться про куріння Iqos, їжу та курйозний інцидент з Іллею Кивою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?