Тука розповів, скільки Крим пробуде під окупацією: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Тука розповів, скільки Крим пробуде під окупацією: з'явилося відео

Тука розповів, скільки Крим пробуде під окупацією: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука вважає, що анексований півострів Крим повернеться під контроль України не раніше ніж через 3-5 років.


Читайте також: Погано приєднуєте: в мережі з'явився смішний жарт про росіян і Крим


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


"Я вважаю неможливим повернення Криму в найближчі 3-5 років. Поясню, чому. Особисто моя точка зору полягає в тому, що Крим повернеться до складу України тоді, коли в Росії від економічної кризи почнуться в черговий раз відцентрові сили. Зараз це може здаватися маренням і фантастикою, але можна подивитися стрічки новин середини 90-х років, яким чином розвивалися події і в Калінінграді, і в Татарстані... потім вибухнула Чечня. Ми все це бачили на власні очі", - підкреслив Тука і зазначив, що подібні події в Росії можуть повторитися.


"Якщо світова спільнота не зменшить тиск на Росію, ми все це будемо спостерігати в найближчі 5-10 років", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст  Юрій Бутусов пояснив, як Україна звернула увагу міжнародної спільноти до проблеми анексії Криму Росією, заявивши про намір провести ракетні стрільби в повітряному просторі півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?