Туман у Києві несподівано вплинув на роботу Гончарука - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Туман у Києві несподівано вплинув на роботу Гончарука - подробиці

Туман у Києві несподівано вплинув на роботу Гончарука - подробиці
Джерело:  Укрінформ

Урядовий борт із прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком затримався в аеропорту Києва через туман. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами директора Чернівецького аеропорту Бориса Морського, зранку область чекає на візит топ-посадовця.

"Очікуємо рейс з прем'єр-міністром десь ближче до 14:00, якщо все буде добре. Поки що погода не дає можливості вилетіти з Києва", - пояснив директор.

Морський зазначив, повітряна гавань цілком готова до приймання рейсів. Перенесла прибуття відповідальна авіакомпанія.

Нагадаємо, на четвер, 24 жовтня, прем'єр Гончарук планував здійснити робочий візит до Чернівецької області. Там відбудуться зустрічі та наради з місцевими представниками влади.

Погода з густим туманом зберігається в українській столиці протягом останніх днів. Міжнародні сервіси-спостерігачі констатували підвищення забруднення у повітрі.

Як повідомляв ONLINE.UA, КМДА попередила громадян про підвищення концентрації шкідливих речовин в атмосфері, а ДСНС заявила про відсутність перевищення їх безпечного рівня. Служба посилається на результати досліджень Центральної геофізичної обсерваторії імені Срезневського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?