Турчинов розповів, скільки доларів і цінностей зберігає вдома
Категорія
Політика
Дата публікації

Турчинов розповів, скільки доларів і цінностей зберігає вдома

НАЗК
Турчинов розповів, скільки доларів і цінностей зберігає вдома

Секретар РНБО Олександр Турчинов  задекларував $ 735 тисяч готівкою, 27 старовинних церковних книг, які зберігаються у нього вдома, 12 картин і авторські права на літературні твори і монографії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його  електронну декларацію.

Зокрема, у власності Турчинова - старовинні Біблії, Євангелія, апостоли і Трефологіони, оціночна вартість яких і дата набуття права власності не вказуються.

Серед творів, авторське право на які задекларовано, - художній фільм і літературний твір "Ілюзія страху", твори "Свідоцтво", "Таємна вечеря", "Пришестя", а також низка монографій на тему тіньової економіки.

Крім того, чиновник задекларував зарплату 199 999 грн, власність авто TOYOTA HIGHLANDER 2013 р.в. і спільну власність із дружиною - відсотки в "Ощадбанку" на суму 1 453: 404 грн.

На банківських рахунках Турчинова у спільній власності з дружиною 49925 грн, 758 306 доларів і 9996 євро. Крім того, дружина чиновника задекларувала спільні кошти в банках - 1662 євро і 5317 грн.

За даними декларації, Турчинов має готівкою 735 тис. доларів, 55 тис. євро і 250 тис. гривень.

Як повідомляв ONLINE.UA, депутат Верховної Ради від групи "Воля народу", колишній командир батальйону "Айдар"  Сергій Мельничук зазначив у своїй електронній декларації трильйон гривень готівкових коштів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?