Туреччина бачить підстави для оптимізму після переговорів з РФ про "зернову угоду"
Категорія
Політика
Дата публікації

Туреччина бачить підстави для оптимізму після переговорів з РФ про "зернову угоду"

Туреччина бачить підстави для оптимізму після переговорів з РФ про "зернову угоду"
Джерело:  online.ua

Після оголошення командою російського диктатора Володимира Путіна про тимчасове призупинення участі в "зерновій угоді" офіційна Анкара розпочала перемовини з Москвою й плекає надію на їхнє успішне завершення.

Джерело:  Bloomberg  з посиланням на турецького чиновника, який говорив на умовах анонімності

Туреччина проводить перемовини з РФ про "зернову угоду"

Як стверджує інсайдер інформаційної агенції, "є підстави для оптимізму, що переговори ( з Росією) можуть досягти прогресу".

Окрім того, він повідомив, що судна із українським збіжжям, які вже прибули до Стамбула, проходять перевірку, однак нові зерновози з нашої країни поки відправляти не будуть

Варто також звернути увагу на те, що офіційна Анкара уже підтвердила проведення перемовин з командою очільника Кремля Володимира Путіна.

Міністр національної оборони (Туреччини - ред) Хулусі Акар продовжує переговори та координацію зі своїми співрозмовниками, а відповідні органи влади продовжують переговори та координацію між собою... Під час цих зустрічей сторонам нагадується про важливість продовження ініціативи, яка має позитивний вплив на людство в усьому світі та доводить, що всі кризи можна вирішити за допомогою доброї волі та діалогу, а також про важливість уникнення різного роду провокацій, які негативно впливатимуть на продовження роботи механізму, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?