Турецька охорона захистила Зеленського від пропагандістів РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Турецька охорона захистила Зеленського від пропагандістів РФ

Турецька охорона захистила Зеленського від пропагандістів РФ
Джерело:  Укрінформ

Охорона президента України Володимира Зеленського не пропустила до нього кореспондентку телеканалу "Росія 1" для коментаря. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

За даними агентства, український лідер провів зустріч із Вселенським патріархом Варфоломієм I у Стамбулі. Він покинув місце бесіди та спрямував до автомобільного кортежу, коли отримав запитання від репортерки "1+1". Президент предоставив коментар - короткий, до 15 секунд - та сів до свого автомобіля.

Весь цей час охоронець, якого приставила турецька сторона, тримав за руку кореспондентку російського телеканалу і таким чином не давав їй наблизитися до важливої особи. Знімальна група "Росії 1" буквально чергувала на території Патріархії з початку візиту.

Журналістка також не змогла наблизитися до Зеленського, коли той прибув на зустріч з Варфоломієм. Навколо нього сформувалося кільце охорони та інших знімальних груп.

Варто зазначити, що охоронець ніяк не прокоментував свої дії. Він блокував представницю російського ЗМІ увесь час, поки президентський кортеж виїжджав з провулка та покинув локацію сам.

Згідно з повідомленням прес-служби Патріархії, подібний інцидент могли спровокувати дії кореспондентки, які охорона оцінила як некоректні.

Нагадаємо, Зеленський здійснює візит до Туреччини 7-8 серпня.

Як повідомило ONLINE.UA, зустріч Зеленського та Варфоломія І почалася у вузькому колі, яке потім розширили. Після офіційної бесіди відбувся ланч на честь українського президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?