"Турецькі" протести в Нідерландах переросли в сутички з поліцією: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

"Турецькі" протести в Нідерландах переросли в сутички з поліцією: опубліковано відео

"Турецькі" протести в Нідерландах переросли в сутички з поліцією: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У голландському Роттердамі відбулися зіткнення між поліцією і учасниками мітингу біля турецького консульства, які протестували проти дій влади Нідерландів щодо міністра закордонних справ Туреччини Мевлюта Чавушоглу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на міжнародні ЗМІ.

Читайте також: "Друг" Путіна влаштував міжнародний скандал: з'явилися подробиці
Повідомляється, що біля будівлі консульства зібралося близько 1000 мітингувальників з турецькими прапорами. Поліція почала відтісняти протестувальників від місця подій. У розгоні акції силовики застосували гумові кийки.
Також стало відомо, що у розгоні брала участь кінна поліція, а також поліцейські з собаками. Незабаром мітингувальники залишили місце подій.


Нагадаємо, напередодні Нідерланди скасували дозвіл на посадку літака міністра закордонних справ Туреччини Мевлюта Чавушоглу в Роттердамі, де він повинен був виступити на мітингу у дворі турецького генконсульства, викликавши жорстку реакцію президента Реджепа Ердогана.
Згодом голландський прем'єр-міністр Макс Рютте заявив, що президент Туреччини Реджеп Ердоган перейшов усі межі, назвавши голландців "пережитком нацизму і фашистами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?