Тут не Україна, у нас пристрелять: Галкін несподівано заговорив про своє президентство в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Тут не Україна, у нас пристрелять: Галкін несподівано заговорив про своє президентство в Росії

Тут не Україна, у нас пристрелять: Галкін несподівано заговорив про своє президентство в Росії
Джерело:  online.ua

Російський гуморист Максим Галкін знову зробив заяву про жорстку російську політику. Під час виступу в Кремлівському палаці він запевнив, що не збирається ставати президентом РФ, так як Росія не Україна, і за амбітні плани "тут можуть і пристрелити". Відео виступу Галкіна опублікувала в мережі російська журналістка Олена Риковцева, повідомляє ONLINE.UA.

Галкін раптово заговорив про своє президентство після гучного виступу в одному з російських міст, в якому жорстко розкритикував російську владу і політику Путіна. Гуморист спробував виправдатися за свої слова.

"Мільйони переглядів на YouTube, сотні статей, тисячі коментарів в стилі "ми вас підтримаємо, ми за вас проголосуємо". Страшно, адже ти ще нікуди не висувався, а за тебе вже готові голосувати. Приємно, що люди до сих вірять, що вони щось вирішують на виборах. Але я не збираюся бути президентом Росії. Розумію, чому така реакція, адже з тих пір, як вибрали Зеленського, наша влада стала дивитися на мене по-іншому. Але я хочу заявити, я нікуди не збираюся. У нас не Україна, у нас пристрелять ще до інавгурації", - сказав Галкін зі сцени.

Таким чином Галкін відреагував на виниклий галас через його минулий виступ, в якому він несподівано виступив з жорсткою критикою на адресу президента РФ Володимира Путіна. На тому концерті гуморист в пух і прах розніс політику Путіна по відношенню до росіян, підкресливши, що той на посаді президента вже Брежнєва обігнав, а ціле покоління росіян, які з'явилися на світ під час його презідентсва, навіть не здогадуються, що у Росії може бути інший лідер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава Кремля Володимир Путін не планував бути при владі 19 років і в 2024 році, на наступних виборах, він піде з поста президента Росії. Такий несподіваний прогноз зробив колишній радник Єльцина і діючий радник Путіна Валентин Юмашев.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?