Він піде: в Кремлі зробили несподіваний прогноз про президентство Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Він піде: в Кремлі зробили несподіваний прогноз про президентство Путіна

Він піде: в Кремлі зробили несподіваний прогноз про президентство Путіна
Джерело:  online.ua

Глава Кремля Володимир Путін не планував бути при владі 19 років і в 2024 році, на наступних виборах, він піде з поста президента Росії. Такий несподіваний прогноз зробив колишній радник Єльцина і діючий радник Путіна Валентин Юмашев в інтерв'ю росЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

"Я думаю, що, якщо ви запитаєте Володимира Володимировича сьогодні, з упевненістю на 99% він скаже, що в 2024 році він піде. Я в цьому впевнений на 100%. Путін, коли 31 грудня 1999 року прийшов, він був упевнений, що на один термін, а, якщо два терміни, він буде найщасливішою людиною на світі, і що зможе через два терміни нарешті відпочити, як він хотів. Путін, звичайно ж, не збирався бути при владі 19 років", - заявив Юмашев.

Чиновник виключив, що Путін залишить посаду президента за сценарієм Єльцина. За словами Юмашева, в Кремлі вже розробляються сценарії і формати для зміни влади в країні, які відповідають сьогоднішньому настрою у росіян. Радник Путіна також не зміг назвати кандідада, кому Путін готовий передати владу. Він нагадав, що Єльцин за рік до відставки "вибрав" Путіна, а у чинного російського лідера є ще три роки для вибору наступника.

"На успіх Путіна вплинув ефект новизни: кожен виборець побачив в ньому "щось своє". Зокрема, ліберали відзначили в ньому "продовжувача ідей Єльцина", консерватори і силовики -"колишнього чекіста", а люди,"які вважали, що він щось поверне Росії", побачили в ньому це", - пояснив Юмашев успіх Путіна в РФ.

Нагадаємо, рейтинги Путіна в Росії падають з кожним роком. Восени 2019 роки тільки 24% росіян в рамках соцопитування заявили, що відчувають симпатію до президента РФ Володимира Путіна. Це один з найменших показників рейтингу глави Кремля за час його президентства - такий же низький рейтинг був у Путіна в 2011 році, перед початком протестів на Болотній площі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що незважаючи на зниження свого рейтингу серед росіян, Володимир Путін не збирається віддавати владу навіть після завершення четвертого терміну перебування на посаді президента РФ. За даними поінформованих джерел, в 2024 року господар Кремля збирається знову зайняти пост прем'єр-міністра, проте вже з більш розширеними повноваженнями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?