"Твої очі" Лободи налякали користувачів мережі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Твої очі" Лободи налякали користувачів мережі: опубліковано відео

"Твої очі" Лободи налякали користувачів мережі: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Популярна українська  співачка Світлана Лобода (LOBODA)  презентувала кліп на пісню "Твої очі".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
За задумом, цей кліп про подвійність натури з людським тілом і душею, що рветься в космос, знятий на стику жанрів сучасного кінематографа. В його основу лягли сни, побачені режисером напередодні зйомок. Продюсер співачки Нателла Крапівіна розробила більше 10 сюжетних ліній, але відмовившись від розкадровки, прямо на майданчику змінила сценарій, дозволивши головним героям самим створити історію своїх персонажів.
Декораціями для нового відео зірки стали розкішні краєвиди Андалусії.
Раніше місцеві пейзажі встигли послужити локацією для зйомок понад 400 голлівудських вестернів, а також "Ігри престолів" і знаменитої "Клеопатри" з Елізабет Тейлор. У культовій пустелі, в тому числі працював і Спілберг.
Читайте також: "Коли ми були молодими": мережа підірвав новий кліп відомої поп-групи
Продюсер Лободи зізналася, що процес зйомки був нелегким:
"Нам заблокували всі можливості там знімати. На майданчику ледь не виникла бійка, в цей момент я зрозуміла: ми ж перебуваємо в пустелі, в разі чого нас впізнають по зубам. Знімальний процес виявився справжньою пригодою. Наприклад, на пляж нам довелося пробиратися вночі. Ми йшли через гори, куди можуть піднятися навіть не всі авто, а сам берег був обгороджений парканами з колючим дротом. Нелюдськими зусиллями мені в підсумку вдалося здійснити цю зйомку і зобразити все, що ми хотіли", - згадує Крапівіна.


Однак, довгоочікуваний кліп Лободи засмутив шанувальників співачки. Вони відзначили, що великі очі героя відео виглядають страхітливо.
"Той випадок, коли пісню краще просто слухати. Очі у хлопця в кліпі жахливі ... Так хотілося швидше побачити кліп, але після першого перегляду бажання переглядати відео пропало - через ці страшні очей", "Пісня шикарна, а ось кліп .... і ці очі, страх", "З розміром очей перебір як на мене", "Хлопчик з жахливими очима просто жах", "Мене лякають його очі", "Його очі - це перебір, псує все враження від перегляду", "Страшнуваті очі звичайно", "Кліп псує про пісню враження. Навіщо хлопцю такі очі зробили? Це ж кошмар (присниться ж таке)", - пишуть користувачі мережі.
Інші ж оцінили нову роботу Лободи хвалебними коментарями:


"Дочекалися. Суперрррр, з прем'єрою", "Шикарна, просто дивишся і дух перехоплює! Зі мною рідко таке буває", "Дуже крутий кліп, дивлюся і насолоджуюся їм, відмінна робота!", - пишуть захоплені шанувальники.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українська співачка LOBODA (Світлана Лобода) показала перший тізер на сингл-блокбастер "Твої очі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?