Twitter попередив про введення платних функцій
Категорія
Технології
Дата публікації

Twitter попередив про введення платних функцій

Twitter попередив про введення платних функцій
Джерело:  online.ua

Керівництво компанії Twitter обговорює введення системи підписки в однойменну соціальну мережу. Передбачається, що завдяки нововведенням окрема категорія користувачів зможе отримати додаткові функції. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американське видання The Hill.

За словами керівника відділу продажів Twitter Брюса Фалька, такі платні функції, зокрема, допоможуть користувачам, які займаються бізнес-діяльністю.

“Підвищення стійкості доходів — це головна мета компанії. Ви побачите, як ми продовжуємо досліджувати та експериментувати зі способами подальшої диверсифікації нашого доходу, окрім реклами, у 2021 році та пізніше”, - говориться у заяві.

Водночас обговорюються додаткові “елітні” функції на кшталт доступу до різних підписок, доступ до унікального контенту, підписка на аплікацію Tweetdeck, а також можливість скасування відправки окремих повідомлень, параметрів налаштування профілю.

Слід нагадати, що введення системи платної підписки у Twitter обговорюють не уперше. Подібні анонси з’явилися ще влітку торік. Згідно з офіційним поясненням компанії, вона зазнала надзвичайних збитків за підсумками першого півріччя-2020.

Тоді власники соціальної мережі попередили, що не узгодили остаточно плату підписку з додатковими можливостями. Експерти планували вивчати ситуацію, щоб ухвалити рішення пізніше.

Як повідомляв ONLINE.UA, Twitter не єдині, хто замислився про категорію платних послуг. У месенджері Telegram з’явиться низка платних функцій для поглибленого користування. Засновник проєкту Павло Дуров особисто анонсував відповідні зміни, які вже передбачаються наступного 2021 року.

За його словами, монетизація не буде нав’язливою, звичайні користувачі можуть навіть не помітити її одразу. Автори каналів отримають власну рекламну платформу, оскільки в наявному вигляді реклама у месенджері здається занадто агресивною.

Дуров зауважив, що з моменту заснування месенджера фінансував його з особистої кишені, однак навантаження зростає і особисте вкладання коштів не може бути вічним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?