У 2017 році вартість проїзду в поїздах не зросте - Укрзалізниця
Категорія
Україна
Дата публікації

У 2017 році вартість проїзду в поїздах не зросте - Укрзалізниця

У 2017 році вартість проїзду в поїздах не зросте - Укрзалізниця
Джерело:  Укрзалізниця

В 2017 році "Укрзалізниця" планує провести індексацію тарифів на залізничні перевезення, а не на вартість пасажирських квитків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву підприємства.

Читайте також: "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди на травневі свята

"У проекті фінансового плану на 2017 рік, який готується на розгляд правління товариства, не планується індексації тарифів на пасажирські перевезення. Вартість проїзду у поїздах внутрішнього далекого сполучення залишається незмінною з липня 2014 року", - йдеться в заяві.

"Заяви у ЗМІ щодо здорожчання проїзду у поїздах з червня цього року на 20% є провокацією, а не достовірною інформацією. У матеріалах такого характеру спотворено коментар члена правління, який насправді пояснив необхідність індексації тарифів на перевезення вантажів. Додатковий дохід близько 7 млрд грн "Укрзалізниця" зможе отримати в разі індексації тарифів на вантажні перевезення", - додали в "Укрзалізниці".

Як повідомляв ONLINE.UA, в грудні керівник "Укрзалізниці" Войцех Балчун заявив, що квитки на потяги дорожчатимуть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?