У Адель несподівано знайшовся "батько" в далекій країні: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Адель несподівано знайшовся "батько" в далекій країні: опубліковані фото

У Адель несподівано знайшовся "батько" в далекій країні: опубліковані фото
Джерело:  ulusalkanal.com.tr

Музикант з Туреччини заявляє, що є генетичним батьком всесвітньо відомої  британської співачки Адель.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ulusal Kanal.
52-річний житель турецького міста Бодрум, якийсь Мехмет Асар, визначив спорідненість за формою рук співачки.
Чоловік розповів турецьким ЗМІ про те, що він у липні 1987 року познайомився з матір'ю Адель, Пенні Едкінс, під час її відпочинку у селищі Гюмбет.
Читайте також: Адель похвалилася сюрпризом від маленького сина: з'явилося фото
"Я показав Пенні та її друзям села в околицях Бодрума і звозив в Памуккале. Ми полюбили один одного. Через місяць вона повернулася до Англії, потім приїжджала ще кілька разів, кликала мене з собою. Я відмовився, сказав, що хочу жити в Бодрумі. спілкуватися по телефону тоді було дуже дорого і складно. З того часу ми більше не бачилися", - розповів Мехмет.
За словами музиканта, Адель успадкувала від нього форму пальців рук та інтонації голосу.



Мехмет Асар


Адель
Чоловік також повідомив, що запросив Адель з матір'ю відвідати Бодрум. Він висловив повну впевненість в тому, що є батьком британської співачки і навіть готовий зробити тест ДНК.
Нагадаємо, Адель народилася 5 травня 1988 року в Лондоні. Офіційно її батько Марк Еванс. Він пішов з сім'ї, коли дочці було три роки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Адель заявила, що має намір взяти паузу у своїй творчій діяльності, щоб стати мамою вдруге.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?