У Авакова показали цікаве відео з одним з блокадників Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова показали цікаве відео з одним з блокадників Донбасу

У Авакова показали цікаве відео з одним з блокадників Донбасу

У Нацполіції показали відео з одним із  затриманих учасників блокади Донбасу, який зізнається, що йому обіцяли заплатити за участь в блокаді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна
"Один із затриманих - житель Житомирської області, раніше судимий за вбивство. Провів у місцях позбавлення волі 9 років, вийшов на свободу в 2013 році. Каже, що його і ще кількох людей звозили в Донецьку область централізовано. Забезпечили грошима і обіцяли плату за три тижні чергування на «редуті» - 400 гривень на день", - написав Аброськін, опублікувавши відео допиту затриманого.

Читайте також: Блокада Донбасу: в мережі з'явилися відео розгону редуту поліцією
Глава Нацполіції Донецької області додав, що  станом на ранок 14 березня всі затримані учасники блокади Донбасу відпущені.
"Жоден з них не має тілесних ушкоджень. Але надходить інформація, що відома особа - організатор "блокади" вимагає від кожного з них звертатися в лікарню зі скаргами "на здоров'я" для використання в подальшій дискредитації співробітників поліції. До речі, кожен із затриманих після перевірки та дачі пояснень пройшов медичний огляд, під час якого "скарг" не надходило", - повідомив він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в декількох обласних центрах України прихильники блокади окупованого Донбасу влаштували протести в зв'язку з затриманням силовиками активістів на станції Кривий Торець в Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?