У Авдіївці внаслідок обстрілу армії РФ загинула дитина
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авдіївці внаслідок обстрілу армії РФ загинула дитина

У Авдіївці внаслідок обстрілу армії РФ загинула дитина
Джерело:  online.ua

Злочинна армія РФ з артилерії обстріляла Авдіївку на Донеччині. Внаслідок ворожого обстрілу загинули місцеві мешканці, серед яких дитина. 

Джерело: Telegram Андрія Єрмака

Що відомо про наслідки обстрілу окупантами Авдіївки 

Росіяни обстріляли Авдіївку з артилерії - загинули двоє людей, з них одна дитина 2022 року народження, - зазначив Єрмак.

Унаслідок обстрілів також дістали поранення двоє людей. Також через атаку ворога пошкоджено приватний будинок.

Військові РФ обстріляли човен із цивільними на Херсонщині 

За інформацією представників Херсонської ОВА, військові злочинці армії РФ обстріляли човен із цивільними, які намагались втекти з окупованих територій до Херсону.

За попередньою інформацією, поранення отримали двоє людей.

Під обстріл потрапили люди, які намагалися дістатися до Херсона на човні. Вони пливли з дач, що на лівому березі Дніпра. Попередньо поранено двоє людей, - йдеться у повідомленні представників ОВА.

При цьому зазначається, що на місце події виїхали екстрені служби.

Що відомо про ворожі обстріли Чернігівської та Сумської областей 

За інформацією представників Оперативного командування "Північ", в районі села Гай (Чернігівська область) близько 16 години було зафіксовано 16 "приходів", ймовірно з САУ.

Крім того, в Сумській області в селі Баранівка близько 17:00 було зафіксовано 24 "приходи", ймовірно зі ствольної артилерії.

Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформації не надходило, - йдеться у повідомленні командування.

У Сумській ОВА зазначили, що протягом 31 березня окупанти здійснили обстріли території 4 громад Сумської області: Зноб-Новгородської, Білопільської, Хотінської, Есманської.

ПоЗноб-Новгородській громаді з території Росії зранку було здійснено артилерійський обстріл - 20 "прильотів".

Хотінську громаду росіяни били з артилерії, загалом було зафіксовано 25 "прильотів". Внаслідок одного з обстрілів отримав поранення мешканець Сумського району.

З міномету ворог обстріляв Білопільську, скинувши 10 мін на територію громади, та Есманську громаду.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?