ЗСУ провели успішну операцію поблизу Бахмута — розвідка Британії
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ провели успішну операцію поблизу Бахмута — розвідка Британії

ЗСУ провели успішну операцію поблизу Бахмута — розвідка Британії
Джерело:  online.ua

Згідно з даними британських розвідників, бійцям ЗСУ вдалося відтіснити російських найманців із Групи "Вагнера" від однієї з ліній постачання Бахмута.

Джерело: Міноборони Британії

Що відомо про успішну операцію ЗСУ біля Бахмута

Розвідка Великої Британії звертає увагу на те, що у Бахмуті досі точаться жорстокі бої, попри те, що обстріли з боку російських військ значно зменшилися порівняно з останніми тижнями.

Одним з ключових досягнень останніх українських операцій, ймовірно, стало відтіснення російських бойовиків групи "Вагнера" від дороги 0506, - наголошують іноземні розвідники.

Що важливо розуміти, ця другорядна сільська дорога, яка з’єднує Часів Яр та Хромове, наразі є вкрай важливою лінією постачання для Збройних сил України.

Згідно з даними Міноборони Британії, ще нещодавно "вагнерівці" знаходилися на відстані кількох сотень метрів від неї.

ПВК Вагнера продовжує брехати про свої успіхи навколо Бахмута

Іноземні розвідники також звернули увагу на те, що 26 березня російські пропагандисти почали поширювати фейки про те, що "Вагнер" вдалося взяти під повний контроль заводський комплекс "Азом" на північ від центру Бахмута, попри те, що бої за цей об'єкт досі тривають.

Оскільки "Вагнер" підтвердив, що відпустив щонайменше 5000 бойовиків, набраних з ув'язнених (які відвоювали встановлений термін. - ред.), нестача особового складу, ймовірно, перешкоджає російським наступальним зусиллям у цьому секторі, - зазначає розвідка Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?