У Бахмуті прикордонники знищили групу штурмовиків "Вагнера"
Категорія
Україна
Дата публікації

У Бахмуті прикордонники знищили групу штурмовиків "Вагнера"

У Бахмуті прикордонники знищили групу штурмовиків "Вагнера"
Джерело:  online.ua

Під Бахмутом група штурмовиків ВПК "Вагнер" намагалась непомітно наблизитись до українських позицій, проте прикордонникам вдалось ліквідувати росіян.

Джерело: Держприкордонслужби

Прикордонники ліквідували 7 вагнерівців

У Держприкордонслужби розповіли про одну з успішних операцій українських захисників, під час якої вдалось знищити вагнерівців.

Понад 20 штурмовиків з ПВК "Вагнера" спробували непомітно наблизитись до позицій прикордонників.

Проте наші бійці виявили їх зі спостережного пункту та відкрили вогонь на ураження. Ворожі сили сховались у напівзруйнованій забудові, проте по ній захисники завдали удару, — йдеться в повідомленні.

Прикордонники зазначили, що під час бою вони ліквідували 7 штурмовиків "Вагнера", 12 окупантів - поранені. Інші загарбники - втекли.

Під Бахмутом прикордонники 3 годин тримали позиції та відбивали атаки росіян

Держприкордонслужба опублікувала відео одного із боїв під Бахмутом, який тривав близько трьох годин і сили супротивника перевищували чисельність бійців ДСПУ.

Шестеро прикордонників Луганського загону протягом трьох годин тримали позиції та відбивали атаки противника.

Через небезпеку повного оточення прибуло підкріплення — група вогневої підтримки, — йдеться в повідомленні.

За даними прикордонників, завдяки вмілому використанню гранатометів та стрілецької зброї наступ окупантів відбили, а поранених евакуювали до безпечної зони.

Також нещодавно в мережі з’явилися кадри роботи українських танкістів, які приїхали на підтримку піхотинців. Окопи окупантів та українських захисників знаходяться через лісосмугу.

Ворог на відстані витягнутої руки. Окопи орків та наших Героїв розділяє лісосмуга. На підтримку піхотинцям виїжджає танчик. Відпрацьовує. Ці кілька хвилин бою не передають весь жах ситуації і героїзм наших захисників, — зазначають бійці.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?