У Бахмуті уже працюють підрозділи ЗСУ та наші снайпери — Череватий
Категорія
Україна
Дата публікації

У Бахмуті уже працюють підрозділи ЗСУ та наші снайпери — Череватий

У Бахмуті уже працюють підрозділи ЗСУ та наші снайпери — Череватий
Джерело:  online.ua

Станом на 2 липня українські воїни просуваються на південних і північних флангах навколо Бахмута, а в самому місті діють наші снайперські групи та "деякі інші підрозділи". Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Джерело: "Єдині новини"

Череватий розповів про ситуацію у Бахмуті

Міських інтенсивних боїв там (у Бахмуті – ред.) нема, там діють наші снайперські групи, деякі інші підрозділи, про які можна буде дещо згодом сказати. Масивний натиск триває на південних і північних флангах навколо міста. Там у нас є просування. Коли ми його верифікуємо, закріпимося – деталі розповімо, - пообіцяв Сергій Череватий.

Він також офіційно підтвердив, що наші захисники перехопили ініціативу на Бахмутському напрямку.

Речник Східного угруповання військ ЗСУ звернув увагу на те, що протягом 10 місяців армія РФ атакувала наші війська у місті-фортеці, а зараз українські воїни почали тиснути на сили ворога, застосовуючи протилежну тактику.

Використовуємо всі досягнення вітчизняної і світової військової науки, безпілотні апарати, розвідку, високоточні системи, щоб знищувати ворога, пробивати проходи в мінних полях. І крок за кроком, без авральних дій, які можуть призвести до великих втрат, просуваємося. І в принципі, виконуємо поставленні завдання по натиску на ворога, – наголосив Сергій Череватий.

ЗСУ активно поповнюють обмінний фонд

Як стверджує спікер, протягом минулого тижня на Бахмутському напрямку наші захисники практично щодня брали у полон солдат РФ.

Попередній тиждень був багатий на взяття в полон, фактично щодоби брали полонених. Ця доба непоказова – тільки один полонений, але було і 8-10 полонених за добу. Це різного типу підрозділи, як регулярної армії противника, так і приватної компанії ветерани, де були люди з кримінальним минулим, – зазначив він.

Також Сергій Череватий підтвердив, що полонені переважно є людьми не високоосвіченими і невисокого соціального статусу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?