У Байдена відреагували на падіння літака Пригожина
Категорія
Політика
Дата публікації

У Байдена відреагували на падіння літака Пригожина

У Байдена відреагували на падіння літака Пригожина
Джерело:  online.ua

Президенту Джо Байдену вже доповіли про падіння літака ватажка терористичної ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина у Тверській області в Росії. 

Джерело:  ABC News

Що у США кажуть про ймовірну загибель Пригожина  

Прес-секретарка Ради національної безпеки Білого дому Адріенна Уотсон заявила, що чиновники стежать за повідомленнями про авіакатастрофу.

Якщо це підтвердиться, ніхто не буде здивований. Згубна війна в Україні призвела до походу приватної армії на Москву, а тепер, здається, і до цього, - зазначила Уотсон.

Що відомо про версії падіння літака Пригожина 

За словами військового оглядача "Російської служби Бі-бі-сі" Іллі Абішева, відповідно до кадрів падіння літака, він під час аварії був некерований.

На його думку, так літак падає тільки в разі повного і раптового руйнування основних систем управління.

Інший військовий експерт Павло Аксьонов зазначає, що траекторія польоту свідчить про те, що літак летів із включеним транспондером.

У районі села Шернево транспондер перестав посилати сигнал. У цей момент літак продовжував набирати висоту-транспондер відключився під час польоту, оскільки на траєкторії не видно зниження. Це означає, що прилад або був вимкнений, або перестав працювати з якихось інших причин, але це сталося в повітрі, - зазначає Аксьонов.

На думку ще одного аналітика Юрія Федорова, на борту літака міг статись вибух.

Якби він був збитий ракетою ППО, то на відео видно був би димний слід, я поки не бачив сліду. Якщо очевидці не бачили злітаючу ракету і слід від неї, то версія з ППО під питанням. Якщо він так падає, то міг бути вибух на борту або те, що можна назвати терактом, - зазначив Федоров.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?