У Бєлгородській області неочікувано скасували режим контртерористичної операції
Категорія
Світ
Дата публікації

У Бєлгородській області неочікувано скасували режим контртерористичної операції

У Бєлгородській області неочікувано скасували режим контртерористичної операції
Джерело:  online.ua

23 травня так званий губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков почав стверджувати, що в регіоні уже скасували режим контртерористичної операції.

Джерело: В'ячеслав Гладков

У Бєлгородській області скасували режим контртерористичної операції

Ухвалене рішення про скасування правового режиму контртерористичної операції на території Бєлгородської області, - йдеться в заяві місцевого "губернатора".

Окрім того, Гладков оприлюднив посилання на відповідний документ.

Фото - скриншот

Варто звернути увагу на те, що він не пояснив, коли жителі, які виїхали, зможуть повернутися до своїх домівок.

Про поточну ситуацію в прикордонних регіонах області він також нічого не розповів.

Що відомо про ситуацію у Бєлгородській області

22 травня "Російський добровольчий корпус" і легіон "Свобода Росії" заявили, що перейшли кордон і "звільняють" від путінського режиму населені пункти Бєлгородській області: почали з сіл Козинка і Гора-Подол, однак планують звільнити всю територію РФ.

Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков стверджує, що на територію Грайворонського округу зайшла "диверсійно-розвідувальна група ЗСУ".

За словами речника Кремля Дмитра Пєскова, Володимиру Путіну уже доповіли про прорив кордону у Бєлгородській області, однак, мовляв, уже триває робота з витіснення та знищення "українських диверсантів".

Радник очільника ОПУ Михайло Подоляк також повідомив, що Україна не має безпосереднього стосунку до подій у Бєлгородській області Росії 22 травня.

Згодом з'явилася інформація, що більшість мешканців Грайворонського району залишили свої населені пункти.

Представник Путіна поскаржився, що проникнення нібито української диверсійно-розвідувальної групи на територію Бєлгородської області РФ викликає глибоке занепокоєння.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?