У березні військові РФ побили рекорд по кількості заяв щодо здачі в полон
Категорія
Україна
Дата публікації

У березні військові РФ побили рекорд по кількості заяв щодо здачі в полон

У березні військові РФ побили рекорд по кількості заяв щодо здачі в полон
Джерело:  online.ua

За інформацією речника державного проекту "Хочу жити" Віталія Матвієнка, протягом березня до програми звернулась рекордна кількість військових російської злочинної армії в Україні щодо прагнення здатись в полон.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Росіяни в Україні масово здаються в полон

Ми фіксуємо сплеск зацікавленості нашим проєктом. Вона пов’язана з очікуваним контрнаступом Збройних Сил України, а також зі збільшенням втрат на фронті російських військ і погіршенням морально-психологічного стану безпосередньо в самій армії РФ, - зазначив Матвієнко.

За його словами, військові злочинної російської армії здаються в полон по всій лінії фронту. Відповідні операції відбуваються через кожні 2 дні.

Зокрема, росіяни охоче здаються в полон, як групами, так і поодинці.

Що стосується кількості звернень, то в березні ми зафіксували по суті рекорд - понад 3000 звернень, що вдвічі більше, ніж у 2022-му році. У жовтні та грудні 2022 року ми в середньому фіксували 1 тис 400-1 тис 500 звернень щомісяця. У січні-березні кількість зросла до 2 тис 500, - підкреслив Матвієнко.

Він також додав, що нерідко росіяни здаються в полон разом з військовою технікою.

Матвієнко підкреслив, що деякі цікаві зразки російської військової техніки вже працюють на фронті проти самих окупантів.

У розвідці готують армії РФ сюрпризи 

Представники Головного управління розвідки Міноборони України пообіцяли злочинній армії РФ багато сюрпризів на землі, на воді та у повітрі.

У розвідці зазначили, що за останній рік бійці "дуже полюбили проводити операції з використанням літальних апаратів".

Тому окупантам приготуватися: ми вас знищували, знищуємо і будемо знищувати! В режимі нон-стоп! Вдень і вночі! На землі, у повітрі й на воді! Немає ще такого місця на Землі, де ви б могли сховатись, й ми б не дістали всіх, хто завдав такого горя нашій Батьківщині! - зазначили представники ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?