У Білорусі сформували другий підрозділ спецпризначенців
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі сформували другий підрозділ спецпризначенців

У Білорусі сформували другий підрозділ спецпризначенців
Джерело:  online.ua

27 грудня офіційно стало відомо, що команда білоруського диктатора Олександра Лукашенка сформувала вже другий загін спеціального призначення, який отримав назву "Рись". Згідно з останніми даними, керувати ним буде помічник самопроголошеного президента РБ, інспектор по місту Мінськ Олександр Барсуков.

Джерело: Телеграм-канал МВС Білорусі, видання "Зеркало"

У Лукашенка створили новий підрозділ спецпризначенців "Рись"

Основними завданнями нового загону спецпризначенців "Рись" є боротьба з незаконними збройними формуваннями та диверсійними розвідувальними групами, - йдеться в заяві Міністерства внутрішніх справ Білорусі.

За словами глави відомства Івана Кубракова, рішення про формування подібних загонів пов'язане з війною в Україні, протестами у самій Білорусі, які команда білоруського диктатора Олександра Лукашенка змогла жорстко придушити, а також подіями у Казахстані.

Фото - скриншот

Ми вирішили збільшити бойові можливості Міністерства внутрішніх справ шляхом створення в Мінську і в подальшому у всіх обласних центрах загонів спеціального призначення, - заявив поплічник нелегітимного президента РБ.

Що важливо розуміти, ще 5 грудня в Білорусі створили загін спеціального призначення з боротьби з диверсійно-розвідувальними групами і незаконними збройними формуваннями, який отримав назву "Смерч".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?