У Білорусі школярів вчать стріляти з лопат
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі школярів вчать стріляти з лопат

У Білорусі школярів вчать стріляти з лопат
Джерело:  online.ua

За словами місцевих журналістів, у Гомельській області Білорусі школярів вчили стріляти, використовуючи для навчання лопати.

Джерело: білоруське видання "Флагшток"

У Білорусі школярів вчать стріляти без зброї, але з лопатами

Редакція видання звернула увагу на те, що школи Гомельської області у соціальних мережах поділилися ходом навчально-виїзних зустрічей учнів 10-х класів. Цьогоріч білоруських школярів вчили копати окопи і стріляти з лопат.

Що важливо розуміти, на сайтах Симаницької школи Лельчицького району та Дамановицької школи Калінковицького району збори назвали "військово-польовими".

Якщо у Дамановицькій школі все обмежувалося окопами біля школи, то школярам із Симаничів влаштували постановочну окопну стрілянину в лісі, - йдеться в повідомленні.

Фото — flagstock.info

Як уже згадувалося раніше, нещодавно команда білоруського диктатора Олександр Лукашенка офіційно оголосила про продовження військових навчань на кордоні з Україною та західними державами.

Ба більше, нелегітимний президент заявив про створення оперативного командування для військ на кордоні з Україною, про купівлю російських С-400 та "Іскандерів" і навіть про створення "народного ополчення".

Також 7 червня Міноборони Білорусі оголосило про старт навчань "з переходу з мирного на воєнний час".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?