У Білорусі відому опозиціонерку викрали невідомі - приголомшливі деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі відому опозиціонерку викрали невідомі - приголомшливі деталі

У Білорусі відому опозиціонерку викрали невідомі - приголомшливі деталі
Джерело:  online.ua

Група невідомих затримала відому білоруську опозиціонерку Марію Колеснікову. Представницю президії Координаційної ради вивезли у невідомому напрямку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TYT.by.

За оприлюдненими даними, інцидент стався прямо в центрі Мінська, його свідками стали одразу кілька людей.

Невідомі люди забрали опозиціонерку в мікроавтобус із написом "Зв'язок" неподалік від Національного художнього музею.

"Я пройшла вперед і почула звук телефону, що впав на асфальт, якийсь тупіт, обернулася й побачила, що люди в цивільному одязі та масках заштовхують Марію в цей мікроавтобус, у неї відлітає телефон, один з цих людей телефон підіймає, стрибає в мікроавтобус, і вони їдуть", - цитують медіа одну з очевидиць.

Наразі телефон Колеснікової працює, однак на дзвінки ніхто не відповідає.

Водночас зранку в понеділок, 7 вересня, не було зв'язку з прессекретарем Координаційної ради Антоном Родненковим та представником штабу Віктора Бабарика Глібом Германом. Також ще кілька опозиціонерів у згаданий день не виходять на зв'язок.

Нагадаємо, суспільно-політична криза в Білорусі почалася з 9 серпня, пізніше опозиція оголосила про створення Координаційної ради, головне завдання якої — організація чесних виборів замість фальсифікованих на користь Олександра Лукашенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 вересня в Білорусі пройшов Марш єдності — на акцію в підтримку затриманих білорусів і за незалежність Мінська від впливу Москви вийшли більше сотні тисяч людей.

Команда виконувача обов’язки президента Білорусі Олександра Лукашенка, легітимність якого не визнають білоруси й міжнародна спільнота, прийняла нове радикальне рішення — силовикам наказали перекрити центр Мінська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?