У бійців АТО нові втрати: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У бійців АТО нові втрати: стали відомі подробиці

У бійців АТО нові втрати: стали відомі подробиці

У четвер, 2 лютого, в зоні АТО на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, ще дев'ять бійців отримали поранення.

Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Повідомляється, що всього за день зафіксовано 54 обстріли з боку бойовиків. На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях сил АТО з РСЗВ БМ-21 "Град" в районі Авдіївки. Тут же протягом усього дня практично безперервно вогонь вели танки, міномети, гранатомети, стріляли зі стрілецької зброї. По Луганському і Пісках - міномети і БМП противника.
Читайте також: Бойовики ДНР продовжують вогонь з житлових кварталів: з'явилося відео
За даними штабу АТО, на Маріупольському напрямку по позиціях ЗСУ в районі Широкино вогонь вела реактивна система Град "П". 122 міліметрова артилерія, 120 і 82 міліметрові міномети вели вогонь по Водяному, Широкино, Опитному, Мар'їнці, Чермалику. По Березовому і Водяному бойовики вели вогонь з гранатометів, зенітних установок і стрілецької зброї. Чермалик обстріляли з ПТРК, а по позиціях у Мар'їнці вогонь вів снайпер.
На Луганському напрямку бойовики обстріляли Кримське, з гранатометів і стрілецької зброї - Новозванівку.
Як повідомляв ONLINE.UA,  1 лютого на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, ще двоє бійців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?