У Бєлгородській області заявили про потужну атаку безпілотників
Категорія
Події
Дата публікації

У Бєлгородській області заявили про потужну атаку безпілотників

Бєлгородська область, наслідки атаки дронів
Джерело:  online.ua

За словами губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, над Бєлгородом і Бєлгородським районом Росії система протиповітряної оборони намагалася відбити нову атаку безпілотників.

Дрони знову атакували Бєлгородську область

Як стверджує Гладков, ворожа ППО нібито змогла знищити 6 безпілотників, однак жодних підтверджень своїх слів він не опублікував.

Губернатор Бєлгородської області також почав заспокоювати та запевнювати місцеве населення в тому, що постраждалих нібито немає.

Окрім того, повідомляється, що оперативні служби наразі уточнюють інформацію про наслідки на землі.

Що цікаво, у місцевих Телеграм-каналах уже з'явились фотографії автомобіля пошкодженого нібито через падіння уламків безпілотника.

Пошкоджена машина у Бєлгородській області після атаки дронів
Фото: telegram.org

У Бєлгородські області також скаржаться на обстріли з боку ЗСУ

Як заявив 5 жовтня В’ячеслав Гладков, під повторним обстрілом Збройних сил України нібито опинилися одразу декілька населених пунктів Шебекинського міського округу.

За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Губернатор Бєлгородської області публічно бідкається, що у селищі Шебекінський пошкоджено 8 приватних домоволодінь, 1 автомобіль та 1 автобус.

У Шебекіно частина снарядів прилетіла до центру міста. Є пряме попадання в будівлю непрацюючої пекарні та торговий центр, що ремонтується. Також уламками снарядів посікли дві адміністративні будівлі та один комерційний павільйон. Оперативні служби перебувають на місці. Найближчим часом розпочнеться обхід подвір'їв територій, - пише Гладков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?