У Севастополі знову "бавовна". У районі ЧФ видно дим
Категорія
Світ
Дата публікації

У Севастополі знову "бавовна". У районі ЧФ видно дим

У Севастополі знову "бавовна". У районі ЧФ видно дим
Джерело:  online.ua

25 вересня у тимчасово окупованому Севастополі пролунав гучний вибух. У районі штабу ЧФ РФ повідомляють про дим. 

Джерело: Кримський вітер

Вибухи в Севастополі 25 вересня

У Севастополі пролунав гучний вибух. У районі штабу ЧФ РФ видно дим. Можливо, це чергова димова завіса, - йдеться у повідомленні.

Як уточнює "Кримський вітер", в районі проспекту Перемоги в Севастополі, нібито, збили ракету і туди прямують автомобілі швидкої допомоги.

При цьому так званий "голова" Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що глухий звук, який зараз було чути в центрі міста, - це нібито "запланований демонтаж частини аварійних конструкцій на штабі ЧФ флоту, здійснений за допомогою контрольованого підриву".

Що відомо про атаку ЗСУ на штаб Чорноморського флоту РФ

22 вересня у Криму пролунали вибухи. Пізніше стало відомо про "прильоти" по штабу Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі, а також в інших частинах півострова.

У Москві почали брехати, що окупантам вдалося збити одну ракету та 2 безпілотники.

Згідно з даними іноземних ЗМІ, для атаки на штаб Чорноморського флоту наші воїни використали ракети Storm Shadow.

Під час вибухів у Криму командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук написав, що Україна обіцяла, що "далі буде...".

Тож поки окупанти оговтуються в Мелітополі, а в Севастополі досі лунають сигнали повітряної тривоги, вкотре подякую льотчикам Повітряних Сил! "Все ракеты сбиты!" Сподіваюсь, що наступного разу російське ППО нас знову не підведе, — написав він.

Пізніше керівник ГУР Кирило Буданов розповів, що внаслідок атаки на штаб Чорноморського флоту РФ у тимчасово окупованому Севастополі загинули щонайменше 9 людей, поранення отримали 16. Серед них є російські генерали.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?