У боях за Україну загинув учасник гурту "Серцевий напад" Михайло Балахтар
Категорія
Україна
Дата публікації

У боях за Україну загинув учасник гурту "Серцевий напад" Михайло Балахтар

Михайло Балахтар
Джерело:  online.ua

У боях за Україну поклав своє життя учасник чернівецького поп-панк-гурту "Серцевий напад" Михайло Балахтар "Майкл". До повномасштабного вторгнення РФ він був відомий як біт-мейкер та барабанщик. 

Що відомо про загибель Михайла Балахтара

Від російської агресії загинув наш найталановитіший барабанщик Майкл. Дякуємо, Мішка, за весь твій вклад в розвиток українського панк-року! Скільки ще фестивалів ми могли запалити драйвом і енергетикою. Нереальна втрата, з якою доведеться жити. Спочивай з миром, Мішань! Слава Герою! — написали учасники гурту.

Музиканти з теплом згадують про героя, називаючи Михайла "добрим, відкритим, іноді по-милому наївним, але цілеспрямованим і відданим".

Повідомляється, що у Михайла залишилися дружина та дитина.

До слова, Михайло Балахтар був одним із засновників гурту "Серцевий напад". Його створили у 2004 року в Чернівцях. За час свого існування музиканти випустили три студійні альбоми.

На Аскольдовій могилі в Києві створять Національний пантеон Героїв України

Президент України Володимир Зеленський підтримав петицію щодо створення Національного Пантеону Героїв України в парку "Аскольдова могила" в Києві.

Зеленський вирішив надіслати цю петицію премʼєр-міністру Денису Шмигалю з проханням доручити місцевій владі опрацювати питання про пантеон Героїв на "Аскольдовій могилі". Шмигаль має провести фахові й громадські консультації з цього приводу та повідомити про результати Зеленському.

Президент також зазначив, що на сьогодні Міністерство культури спільно з Українським інститутом національної пам’яті опрацьовують проєкт концепції Меморіалу українських героїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?