У Боснії зібралися встановити пам'ятник дружині Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У Боснії зібралися встановити пам'ятник дружині Трампа

У Боснії зібралися встановити пам'ятник дружині Трампа
Джерело:  online.ua

У Боснії та Герцоговині зібралися встановити статую першої леді США Меланії Трамп, яка народилася у колишній Югославії, до складу якої входила боснійська республіка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sarajevo Times.

Читайте також: Дружина Трампа штовхнула його, щоб він приклав руку до грудей під час виконання гімну США

Пам'ятник дружині Дональда Трампа з'явиться у місті Баня-Лука. З подібною оригінальною ідеєю виступив депутат місцевого парламенту Марінко Умічевіч, який є давнім фанатом Меланії.

Статую у натуральну величину встановлять перед взуттєвою фабрикою "Бема", де депутат є технічним директором. За словами Умічевіча, роботи із встановлення пам'ятника завершаться до 20 червня.

Він буде з гіпсу, гарантія на який 50 років. Депутат вже визначився з тим, як буде виглядати і у що буде одягнена та взута кам'яна Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA, у квітні Меланія Трамп виграла суд проти британської газети Daily Mail, яка поширила інформацію про її нібито співпрацю з агентствами з надання ескорт-послуг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?