У Бразилії на новий рік сталася смертельна стрілянина: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Бразилії на новий рік сталася смертельна стрілянина: з'явилися подробиці

У Бразилії на новий рік сталася смертельна стрілянина: з'явилися подробиці
Джерело:  Reuters

На новорічній вечірці в населеному пункті Кампіна в Бразилії озброєний чоловік відкрив стрілянину, в результаті якої загинуло як мінімум 11 осіб.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


Читайте також: Теракт у Стамбулі: свідок-українка показала відео за годину до нападу


Примітно, що після скоєння масового вбивства людей, стрілок наклав на себе руки. При цьому, в натовпі людей на вечірці була колишня дружина вбивці і його 8-річний син. І жінка, і дитина, ймовірно, загинули.


Про стрілянину не відразу повідомили поліції, оскільки жителі сусідніх будинків прийняли звуки пострілів за вибух петард, і підняли тривогу тільки після того як один з постраждалих зміг дістатися до їхнього будинку.


Правоохоронні органи Сан-Паулу розглядають версію про вчинення злочину на тлі розлучення з дружиною як найбільш ймовірну.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на новорічну вечірку до нічного клубу Стамбула увірвалися кілька озброєних людей в костюмах Санта Клауса і відкрили стрілянину, в результаті якої 39 осіб загинуло.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?