У Британії хочуть "відлиги" у відносинах з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У Британії хочуть "відлиги" у відносинах з Путіним

У Британії хочуть "відлиги" у відносинах з Путіним
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністерка Великобританії Тереза Мей вивчає можливість особистої зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним на саміті G20 в Японії з метою започаткування "відлиги" у відносинах двох країн до приходу до влади нового прем'єра.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.

ЗМІ пишуть, що зустріч з Путіним матиме місце лише у разі, якщо у неї буде мета.

Як відомо, остання зустріч Путіна і Мей відбулася на саміті G20 в Аргентині у листопаді 2018 року, коли президент РФ підійшов до прем'єра Велікобританії неофіційно.

Варто зазначити, що відносини Великобританії і РФ різко погіршилися після отруєння полковника російської військової розвідки Сергія Скрипаля та його доньки Юлії у Солсбері в березні 2018 року нервово-паралітичним агентом "Новачок".У спробі вбивства Скрипаля Мей звинуватила Росію, яка заперечує будь-яку причетність до даного інциденту. У цьому конфлікті cоюзники Британії в Європі і США стали на бік Мей, за чим послідували санкції і наймасштабніша з часів холодної війни висилка російських дипломатів.

Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністерка Великої Британії  Тереза Мей склала свої повноваження, однак, варто зазначити, що політикиня буде очолювати уряд, доки однопартійці не оберуть її наступника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?