У Британії Росії жорстко нагадали, що вона - вбивця: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Британії Росії жорстко нагадали, що вона - вбивця: опубліковані фото

У Британії Росії жорстко нагадали, що вона - вбивця: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Лондоні біля російського посольства влаштували протест проти бомбардувань військами Росії  сирійського Алеппо, в результаті яких загинуло багато мирних жителів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter МЗС Роіссі.
"Як красиво прикрасили російське посольство в Лондоні противники бомбардувань Алеппо!", - йдеться в повідомленні.
Протестуючі принесли до воріт посольства Росії в Лондоні частини тіл манекенів, які символізують жертв російських авіаударів у Сирії.
Нагадаємо, 20 жовтня в Алеппо та прилеглих районах  вступила в дію так звана "гуманітарна пауза", яку запропонували росіяни для того, щоб дати можливість мирним жителям вільно покинути місто, а лікарям - евакуювати хворих і поранених в лікарні. Однак  22 жовтня війська сирійського президента Башара Асада спільно з авіацією Росії відновили бомбардування міста Алеппо.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  президент Франції Франсуа Олланд на зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом РФ Володимиром Путіним назвав те, що відбувається в Алеппо "справжнім військовим злочином".




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?