У Британії створили статую Путіна з головою-членом — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Британії створили статую Путіна з головою-членом — фото

У Британії створили статую Путіна з головою-членом — фото
Джерело:  online.ua

У британському селі Белл-Енд, англійського графства Вустершир, місцеві селяни встановили статую російського диктатора Володимира Путіна золотого кольору з головою у вигляді пеніса на знак протесту проти повномасштабної війни РФ проти України.

Джерело:  The Independent

У Британій знайшли новий спосіб принизити Путіна: фото

Статую вирішили встановити у самісінькому центрі села. Мешканцям села та перехожим роздавали яйця, які можна було жбурнути у пику очільника Кремля.

Що цікаво, британці також присвоїли диктатору звання Bellend of the Year, де слово Bellend обігрує назву села і є співзвучним із англійським перекладом виразу "головка члена".

Мені потрібно було нагородити когось нагородою "Bellend of the Year", і я подумав, що є одна людина, яка цього року всюди вважається bellend – і це Володимир Путін. Статую можна було закидати яйцями, і люди охоче і з задоволенням це робили, – заявив організатор акції.

За його словами, він з групою однодумців має намір створити та продавати мініатюрні копії статуї Путіна з головою-членом, щоб зібрати кошти для благодійного фонду на підтримку українських біженців.

Фото - PA MEDIA

За рік я бачив руйнування, які стаися в Україні, і як багато людей були змушені покинути свої домівки в результаті війни. Тому я подумав: "Я справді хочу допомогти, я хочу зробити свій внесок і я хочу спробувати зібрати трохи грошей, щоб допомогти цим людям, – заявив автор ідеї, який побажав залишитися невідомим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?