У Британії знайшли вантажівку з 39 трупами - шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Британії знайшли вантажівку з 39 трупами - шокуючі подробиці

У Британії знайшли вантажівку з 39 трупами - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Поліція Великої Британії повідомила, що у промисловій будівлі під Лондоном виявила 39 трупів у вантажівці, яка прибула з Болгарії, передає ONLINE.UA з посиланням на ONLINE.UA на "Reuters".

За словами працівників місцевої поліції, вантажівка приїхала з Болгарії та в'їхала до Великої Британії в суботу. Наразв відомо, що водія автомобіля, 25-річного чоловіка із Північної Ірландії, затримали за підозрою у вбивстві.39 осіб, 38 дорослих та один підліток, оголошені мертвими на місці події, у місті Грейс, неподалік Лондона.

"Ми зараз ідентифіковуємо жертв, проте це може бути тривалим процесом", - сказали в поліції.

Вантажівка була зареєстрована в Болгарії і в'їхала до в суботу в Холіхеді - більш ніж за 300 миль від місця, де були виявлені тіла в Терроку. Холіхед є другим за завантаженістю поромним портом у Великобританії після Дувра і є основним маршрутом з Ірландії у материкову Великобританію.

"Ми заарештували водія вантажівки в зв'язку з інцидентом, який залишається під вартою в поліції, оскільки наші розслідування тривають", - сказав головний суперінтендант Ендрю Марінер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  напередодні вечером в Угорщині недалеко від кордону зі Словаччиною сталася жахлива ДТП  — автобус, в якому їхали українці, на швидкості врізався в дерево. В результаті аварії постраждали десятеро людей, шестеро з них отримали серйозні травми. Фото з місця ДТП в Угорщині опублікувала прес-служби місцевої поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?