У Брюсселі нарешті представили план Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

У Брюсселі нарешті представили план Зеленського

У Брюсселі нарешті представили план Зеленського

Команда новообраного президента України Володимира Зеленського представила в Брюсселі його програму із зовнішньої політики на найближчий час. Про це повідомив радник президента з міжнародних відносин, економіки, фінансової та банківської політики Олександр Данилюк, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Вчора ми виступали на комітеті з питань політики і безпеки, членами якого є 28 послів країн ЄС. Ми представили там програму і перші кроки новообраного президента Володимира Зеленського. Ми побачили дуже високу зацікавленість, розуміння, що президент має високий рівень підтримки. Говорили про те, як активізувати роботу в нормандському форматі, як відповідати на провокації РФ, зокрема, паспортизацію в ОРДЛО", - сказав Данилюк.

 За його словами, пропозиція про зустріч надійшла від європейської сторони. Уже 3 травня пройдуть зустрічі з дипломатичними радниками президента Єврокомісії і президента Європейської ради.

"Для нас це важливо, тому що багато реформ, які почалися раніше, повинні бути завершені зараз. Люди, які працювали з Україною раніше, тепер хочуть почути порядок денний нового президента і його першочергові кроки. Здається, те, що ми говорили, їх дуже порадувало", - зазначив радник з питань правоохоронної та антикорупційної політики Руслан Рябошапка.

 Як повідомляв ONLINE.UА, очільник НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв вважає, що головним персональним викликом для новообраного президента України Володимира Зеленського стане боротьба з корупцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?