У Бундестазі вимагають у Шольца відзвітувати про допомогу Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Бундестазі вимагають у Шольца відзвітувати про допомогу Україні

У Бундестазі вимагають у Шольца відзвітувати про допомогу Україні
Джерело:  online.ua

Депутатка Бундестану від Вільної демократичної партії Марі-Аґнес Штрак-Ціммерман вимагає у німецького лідера Олафа Шольца організувати конференцію, під час якої він повинен докладно відзвітувати про вже надану й заплановану допомогу Україні.

Джерело:  Welt

Бундестаг вимагає від Шольца доповісти про допомогу Україні

Марі-Аґнес Штрак-Ціммерман закликає канцлера негайно скликати "Національну конференцію з питань України".

Вона звернула увагу на те, що на цій зустрічі команда німецького лідера, представники збройної промисловості, профспілок і Бундесверу зможуть сісти за стіл і узгодити подальші кроки щодо допомоги Україні.

Олаф Шольц (фото — Flickr.com)

Мета (зустрічі) повинна полягати в тому, щоб отримати впорядкований огляд (німецької допомоги Україні) для ініціювання наступних кроків у цілеспрямований, взаємоузгоджений спосіб, – наголосила німецька політикиня.

На переконання депутатки, війна в Україні перебуває у вирішальній фазі.

Тоді як українська армія мужньо протистоїть жорстокій російській навалі, намагаючись стримати російську армію та відзначаючи власні військові успіхи завдяки нашій гуманітарній, економічній та військовій підтримці, Росія продовжує готуватися до великих наступів, – підкреслила Марі-Аґнес Штрак-Ціммерман.

Політикиня звернула увагу на те, що офіційний Берлін забов'язаний зробити більше, щоб допомогти Україні виграти цю війну.

Німеччина повинна взяти на себе роль лідера, якої вимагають її західні партнери в Європі, і, безсумнівно, рішуче й сміливо рухатися вперед, – вважає німецька депутатка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?