У Черкасах засуджені напали на працівників колонії, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

У Черкасах засуджені напали на працівників колонії, є постраждалі

У Черкасах засуджені напали на працівників колонії, є постраждалі
Джерело:  online.ua

Близько 30 засуджених за злочини різного ступенів тяжкості влаштували бунт у Черкаській виправній колонії №62. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку Державної кримінально-виконавчої служби України.

За інформацією ДКВСУ, під час вечірньої прогулянки близько 30 засуджених відмовились виконувати законні вимоги адміністрації виправної установи. В результаті конфлікту засуджені здійснили напад на працівників колонії. Внаслідок інциденту кілька співробітників Черкаської виправної колонії отримати тілесні ушкодження, один з них перебуває у тяжкому стані.

У зв’язку з цим керівництвом установи біло запроваджено особливий режим безпеки. В ході заходів було проведено ряд обшуків, в результаті яких вилучено заборонені предмети. Також було вирішено тимчасово скасувати побачення. Як зазначається в повідомленні Державної кримінально-виконавчої служби, фізична сила та спеціальні засоби до засуджених не застосовувалися. В даний час обстановка в Черкаській виправній колоні знаходиться під повним контролем з боку адміністрації.

Нагадаємо, що український політв’язень Олег Сенцов розповів про умови в російській колонії, де він перебуває.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?